Pitäisikö minun sijoittaa kryptovaluuttoihin vai liittyykö siihen liikaa riskejä?

Pitäisikö minun sijoittaa kryptovaluuttoihin vai liittyykö siihen liikaa riskejä?

Joillakin ihmisillä on korkea riskinsietokyky investointien suhteen. Niiden, jotka eivät välitä paljoakaan siitä voittavatko vai häviävätkö he rahaa kannattaa sijoittaa kryptovaluuttoihin. Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja tuhannet muut kryptovaluutat ovat suhteellisen uusia valuuttoja, mutta ne ovat jo nostamassa suosiotaan rahoitusmaailmassa.

Pitäisikö sinun ostaa ensimmäinen Bitcoinisi tänään? Ennen kuin päätät asiaa, sinun on syytä oppia enemmän kryptovaluutoista. Ensimmäinen asia, jonka haluat tietääkryptovaluutoista on se, että ne perustuvat Blockchain-teknologiaan. Teknologiaa voi verrata kaivostyöläisiin, jotka todentavat jokaisen tapahtuman. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ulkopuoliset henkilöt eivät voi muuttaa tapahtumia.

Jos sinulla on korkea riskinsietokyky, sinun kannattaa sijoittaa Bitcoiniin. Maltillisemman sijoittajan ei kannata kuitenkaan sijoittaa Bitcoiniintai muihin kryptovaluuttoihin, sillä niiden arvo voi hyvinkin laskea jopa 80%. Muista myös, että kryptovaluuttoja on mahdollista hankkia ostamatta niitä. Voit nimittäin hankkia kryptovaluuttoja ”kaivamalla” niitä.

Tuleeko Bitcoinin arvo nousemaan tulevaisuudessa? Mikään ei ole varmaa, mutta se on päihittänyt kaikki kaikkien aikojen hintaennätyksensä toistuvasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Bitcoin on myös saanut enemmän tunnustusta kuin koskaan aiemmin, koska monet talousasiantuntijat näkevät sen jopa vaihtoehtona kullalle.